UTSTÄLLARE TANDVÅRD

2022

folktandvården.jpeg

Folktandvården Region Dalarna

Folktandvården Dalarna består av 21 allmäntandvårdskliniker från Avesta i söder till Idre i norr. Fritidsaktiviteterna är oändliga där vår vackra natur och fjäll bjuder på skidåkning  på vintern,  vandring och cykling på sommaren och ett rikt kulturliv. Dalarna är platsen för dig som vill kombinera en bra start på ditt yrkesliv genom vårt trygga introduktionsprogram med en rogivande men ändå aktiv fritid.

värmland.jpeg

Folktandvården Värmland

Vill du utvecklas kliniskt i en trygg och härlig miljö med bra handledning? Gör som Emilia Oskarsson som nyss gått sista terminen av tandläkarprogrammet på GU – sommarpraktisera i Värmland! Här finns två olika möjligheter till praktik som ger dig chansen att lära känna oss bättre. Läs mer om sommarpraktik, kliniker, förmåner och dina möjligheter till karriärutveckling på

 regionvarmland.se/tandvard/jobba-hos-oss.

jönköping.jpeg

Folktandvården Region Jönköpings Län

Vill du vara med och forma framtidens tandvård? Vi är nära 700 medarbetare på 37 kliniker spridda över hela Jönköpings län. Vår verksamhet kännetecknas av styrkan i det nära samarbetet mellan allmäntandvård och specialisttandvårdens samtliga specialiteter. Här får du plats att växa! 

uppsala.jpeg

Folktandvården Uppsala Län

Folktandvården är en del av Region Uppsala. Med hjälp av Folktandvården tar Region Uppsala ansvar och lever upp till tandvårdslagen genom bland annat rätt till lika tandvård till alla länsinvånare. Folktandvården ger jämlik tandvård av hög kvalitet till alla länsinvånare. Vi drivs av att hjälpa dig till en god munhälsa

Logo_stående_endelav_edited.jpg

Folktandvården Blekinge 

Folktandvården Blekinges vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att vi tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Sedan 2020 är vi ett eget dottervarumärke inom Region Blekinge. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar våra cirka 300 medarbetare för fler friska munnar. Vi har elva allmäntandvårdskliniker i länet, från Sölvesborg i väst till Jämjö i öst och erbjuder även specialisttandvård inom samtliga nio tandvårdsspecialiteter. Kompetensutveckling är viktigt för oss och därför har vi  en uppmuntrande inställning till vidareutbildning. Vi erbjuder bland annat individuella kompetensutvecklingsmedel, auskultation och meriteringstjänster. Välkommen till fantastiska Blekinge! Läs mer om oss på regionblekinge.se 

2021-12-27 (1)_edited_edited.jpg

Folktandvården Västernorrland

Välkommen till oss! Folktandvården Västernorrland startar Tandakademin – ett nytt, unikt koncept för dig som ny tandläkare.
Du får ett års handledning med våra superhandledare som med gedigna erfarenheter och kunskaper stöttar dig till 100 procent.
Satsar du på oss – satsar vi på dig

2021-12-27 (6)_edited.jpg

Folktandvården Västerbotten

Folktandvården Västerbotten har cirka 600 medarbetare varav cirka 150 är tandläkare.          Vi vill ge dig en så bra start som möjligt i din yrkesroll, därför erbjuds alla nyutexaminerade tandläkare vårt traineeprogram. Genom att knyta ihop teori och praktik ger vi dig möjlighet att utvecklas och växa. Vi vill att du ska trivas och stanna hos oss i Västerbotten!

praktikertjänst.jpeg

Praktikertjänst

Praktikertjänst finns av ett enda skäl: att skapa förutsättningar för oss som arbetar i vården att göra ett så bra jobb som möjligt. Vi har också som mål att bli branschens bästa arbetsgivare. Vi har en unik ägarmodell där vi som utför vården också äger företaget. Det innebär att hos oss blir du både anställd i Sveriges största privata vårdföretag, verksamhetsansvarig för en av våra mottagningar samt aktieägare i Praktikertjänst. Det gör att vi kan erbjuda dig mer frihet, större inflytande, ansvar och möjlighet att växa.

2021-12-28 (5)_edited_edited_edited.jpg

Folktandvården Örebro

Jobba hos oss - Vi ger dig möjlighet till ett bra arbetsliv - Folktandvården Region Örebro län.

Som nyexaminerad får du tillgång till handledare och kan gå vårt traineeprogram.

Du kan också öka din kliniska kompetens genom utbildning och tjänstgöring inom vår specialisttandvård.

kalmar.jpeg

Folktandvården Region

Kalmar Län

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet?
Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande arbete på Folktandvården i Kalmar län.
Vi har allmäntandvård i hela länet och specialisttandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Hos oss arbetar 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund.
Som ny medarbetare hos oss deltar du i ett omfattande introduktionsprogram, vilket gör att du redan som nyanställd får en god inblick i verksamheten samt möjlighet att skapa nätverk med kollegor runt om i länet. Är du nyutexaminerad får du handledning för att på så sätt kunna växa in i din yrkesroll.
Låter detta intressant? Ta kontakt med oss så berättar vi mer!

FTV_logo_RGB_edited.jpg

Folktandvården Skåne

Vi jobbar för att alla skåningar ska vara stolta över sina leenden. Vi erbjuder komplett och modern tandvård, baserad på gedigen erfarenhet, kunskap och forskning. Vi hjälper dig att växa och vidareutvecklas under hela din karriär och möjligheterna att växa är stora. Det finns många fördelar med att jobba hos oss. En gedigen introduktion och mentorskap, vidareutveckling, variation i vardagen och att ta del av forskning i världsklass är bara några exempel

2021-12-28 (4)_edited_edited_edited_edit

Privattandläkarna

Privattandläkarna är en medlemsägd, medlemsstyrd och partipolitiskt obunden branschorganisation för privata tandvårdsföretag i Sverige. Vi driver tandvårdsfrågor med företagsperspektiv genom att vara en samarbetspart och ett bollplank för myndigheter, politiker och media. Vi finns representerade lokalt i hela Sverige med 22 lokalavdelningar.

2021-12-27 (4)_edited_edited_edited_edit

Folktandvården Kronoberg

Vi är drygt 340 medarbetare i Folktandvården Kronoberg och vår verksamhet består av allmäntandvård (inkl handledningsklinik) och specialisttandvård, en utvecklingsklinik, mobil klinik, administrativt kansli och Servicecenter. Kronoberg är en inkluderande plats, där du fullt ut kan vara dig själv. Vi erbjuder en mix av gammalt och nytt, sport och kultur, puls och vila. Men framför allt kan vi erbjuda balans. Här är det inte bara nära till naturen, här börjar naturen i staden. En levnadsvänlig plats med både tätort och landsbygd, för den som vill ha ut mycket av livet